HATAY / ERZİN - Başlamış Ortaokulu

May

Kaymakamımız Sayın Onur ÖZAYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan KENANOĞLU'nun katılımlarıyla, 81 ilimizde ve Erzin içemizde düzenlenen ''Orman Benim'' kampanyası gerçekleştirildi. Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi bilincinin oluşturulması amacıyla okulumuz idareci ve öğrencileri de kampanyaya katılmıştır.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuz öğrencileri ile buluşan ÇOMÜ Öğretim Görevlisi Dr. Yalçın TÖRE'ye "Süs Balıkları Yetiştiriciliği" konusunda gerçekleştirdiği söyleşi için teşekkür ediyoruz.

Ock

''Dönem Sonu Faaliyet Haftası'' programı kapsamında düzenlendiğimiz ''Sağlık İçin Narenciye Suyu İçin''  projesi kapsamında çocuklarımıza vitaminli meyve alışkanlığı kazandırmak için okul yönetimi ve öğretmenlerimizle böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımıza meyve alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve okulumuzun değerli velilerinin katkılarıyla böyle güzel bir etkinlik meydana getirildi. Etkinlikte meyveler tek tek sıkılarak  öğrencilerimize ikram edildi. Çocuklarımızı hastalıktan korumak en büyük hedefimizdir.

Ekm

Okullar arası 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda 1. gelen 8. sınıf öğrencimiz Muhammet Ayaz ULAŞ'a tablet hediye ettik. Başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Hatice DANACI'ya teşekkür ederiz. Dereceye giren öğrencimizi terbrik eder başarılarının devamını dileriz.